Mijn naam is Tinka Langeveld dos Santos.

Ik ben geboren in Uithoorn en getogen in Aalsmeer. Ik heb Sociaal Pedagogisch Werk gestudeerd en Verpleegkunde A. In 2005 ben ik verhuisd naar Belo Horizonte in Brazilië om daar te gaan werken als fulltime vrijwilliger bij de organisatie Jeugd met een opdracht (YWAM). Ik heb daar het eerste jaar gewerkt met de kinderen die op de straat, onder bruggen en viaducten leven. In dat jaar heb ik mijn man Eduardo dos Santos leren kennen die bij hetzelfde project werkte.

Eduardo is geboren en getogen in de plaats Contagem in Brazilië. Samen zijn we na ons trouwen in 2007 een project begonnen in één van de sloppenwijken van Belo Horizonte. Dit was preventie-werk voor de kinderen zodat ze niet op straat terecht komen. We hebben een prachtig wijkcentrum mogen opbouwen, een team en leiders mogen trainen zodat het project niet van ons afhankelijk zou zijn maar zelfstandig zou kunnen blijven draaien. In 2007 is onze dochter Noemi geboren en in 2010 onze tweede dochter Hannah. Het zijn 2 prachtige meiden waar we erg trots op zijn.

family photo

Tinka, Hannah, Eduardo en Noemi

Na ons werk van 8 jaar in Brazilië te hebben afgerond zijn we Juni 2013 verhuisd naar Chiang Rai Thailand.

Hier ligt ons hart om te werken tegen mensenhandel en kindermisbruik.
We hebben de eerste twee jaar nodig gehad om de Thaise Taal onder de knie te krijgen en de cultuur te leren kennen. Brazilië en Thailand liggen letterlijk aan de andere kant van de wereld van elkaar, dus het is een hele uitdaging, maar wel eentje die we graag aan zijn gegaan.

We wisten nog niet precies hoe en wat, maar zijn de eerste twee jaar aan het oriënteren geweest wat de mogelijkheden waren. Inmiddels zijn we nu verhuisd naar Phuket, het zuidelijkste puntje van Thailand. (zie kaartje van Thailand)

kaartthailand

Kaart van Thailand

Ons werk valt nog steeds onder de organisatie Jeugd met een Opdracht, ook hier in Thailand.