Baaie Dankie!

Baaie dankie is het Zuid Afrikaans voor: Dank je wel!

Want Tinka en Eduardo willen iedereen bedanken voor gebed, kaartjes en steun van de afgelopen tijd. Het gaat weer een stuk beter met Tinka, alhoewel haar conditie en weerstand nog erg laag zijn. Dus ze is er nog niet…

Eduardo is momenteel veel op outreach, de straten op en heeft een project waar hij met 1 leider samen de gevangenis in gaat en gesprekken heeft met 5 gedetineerden. Ze praten samen over “Wat je gedaan hebt, heeft een effect, op groot niveau.” Hierin gaan ze met de gedetineerden de diepte in, ook over hun familie, vergeving en het slachtoffer.

Het mooie van dit werk is dat Eduardo en Tinka hun werk in de sloppenwijken in Brazilië (waar ze samen zijn begonnen 12 jaar geleden) hier weer zien ‘terug komen’. Ze zien de cultuur terug van de straat, de jongens die ooit als klein ventje rondliepen door de sloppenwijken…

Daarnaast preekt Edu veel en heeft hij kleine projecten om voedsel uit te delen en alcoholisten te bezoeken in dorpen in Zuid Afrika.

In December gaat het gezin Dos Santos naar Brazilië om visum te regelen en in januari zullen ze terug komen en gaat Tinka een counseling cursus doen. Eduardo gaat op de basis van YWAM les geven.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *