Studie en toekomst…

Afgelopen maanden stonden in het teken van de studie ‘Families at risk’ en in teken van de gezondheid van Tinka. We kunnen gelukkig zeggen dat haar gezicht heel snel is genezen! Er stond volgens de arts een periode van 3-6 maanden voor, maar Tinka heeft in vol geloof uitgesproken dat ze binnen 3-6 weken zou genezen! Nu, ruim 7 weken later gaat het erg goed met haar. In periode van drukte, of stress, dan valt haar gezicht soms weer gedeeltelijk uit. Dat is erg vervelend. Maar het komt elke keer weer terug. We danken God voor dit wonder.

Door haar gezondheid heeft ze de studie niet helemaal mee kunnen doen. Ze mag deze weken de opdrachten nog inleveren. Dat is even hard werken. Eduardo gaat deze periode de praktijk in! Hij gaat veel spreken en begeleiding geven.

Het toeristenvisum loopt tot december van dit jaar. Dan zullen ze naar Brazilië gaan om documenten te regelen. Om vervolgens terug te keren naar Afrika om op de huidige school taken op zich te nemen. En vanuit daar weer biddend verder te kijken wat de toekomst gaat brengen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *