De start is gemaakt in Zuid-Afrika!

Daar gingen ze, met hun koffers, fietsen en handbagage in het vliegtuig. Maar het ging niet vanzelf. Er was een vliegtuig erg vertraagd, waardoor ze het volgende vliegtuig dreigden te missen. Dus Tinka heeft alles op alles gezet om tóch op tijd aan te komen. Het is gelukt. Het was een héle lange reis.

In Worcester aangekomen werden ze opgehaald. Ontvangen op YWAM complex. Met een prachtige omgeving. Maar hun kamer bleek klein, met een klein tweepersoonsbed, een stapelbed voor de meiden en een klein eettafeltje. De badkamer en wc delen ze met anderen die in het complex verblijven. Dus weinig privacy. Maar

Maar heerlijk om de reis achter de rug te hebben. De meiden hebben een test gedaan om hun niveau voor school te bepalen en is goed gegaan. Hanna en Noemi maken snel vriendjes en vriendinnetjes op het terrein. En de studie voor Tinka en Eduardo over Family at Risk is inmiddels ook begonnen en héél interessant!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *