Bericht van het nieuwe thuisfront team

Wat leuk dat u deze pagina bezoekt!

Even voorstellen: Wij zijn het nieuwe thuisfront team van Tinka en Eduardo. Jan-Willem, Faisca, Petra, Anita en Petra. We zetten ons in voor het werk wat familie Dos Santos in Thailand doen, vanuit Nederland. We vertellen in Nederlandse kerken en groepen over hun werk, onderhouden e-mail contact, website en zetten ons in voor de financiele ondersteuning.

Daarnaast bestaan er de acties zoals de stand op de Corso Braderie in Aalsmeer. En geven we presentaties in gemeentes.

Vindt u het leuk als we in uw gemeente langs komen voor een presentatie of heeft u een leuk idee om een actie op te zetten voor Tinka en Eduardo? Neem gerust contact met ons op! info@tinkahelpt.com of gebruik het contact formulier.

 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *