Eventjes in Nederland en dan terug, naar een nieuw huis in Thailand

Als je heel goed en snel hebt gekeken, dan heb je me voorbij zien komen in Nederland. Samen met mijn meiden ben ik in Nederland geweest van 14 april tot 5 mei, een korte 3 weken. Het was een tijd van veel mensen zien, nieuwe indrukken voor mijn meiden, lichte cultuurschok (ook voor mij haha) presentaties en tijd met mijn familie.

Feestjes

Noemi mocht haar 7e verjaardag vieren en ik mijn ……23e?? De voornaamste reden voor onze korte komst was toch wel de sponsorloop die 18 april werd gehouden voor Tinkahelpt.com. Het was een enorm feest met 120 lopers van 2 verschillende scholen en 3 verschillende kerken. In totaal is er een bedrag opgehaald van rond de 8000,- euro. Het was een super leuke dag en we hebben echt genoten.

Ook heb ik presentaties mogen geven in de Pelgrimkerk, Lijnbaan, Aalsmeerse Cama Gemeente en voor de jongeren van de Dorpskerk en de LEG samen. Mijn kinderen mochten een paar dagen mee doen op school. Hannah bij De Wegwijzer en Noemi vertrouwd bij De Hoeksteen. Ik heb zelfs mee geholpen met de Koningsspelen bij de Wegwijzer en Hannah heeft het liedje leren zingen en dansen zoals alle andere kinderen in Nederland voor die speciale dag.

Met Koningsdag zelf hadden vrienden van ons een kraam neer gezet om dingen te verkopen met als goede doel Tinkahelpt.com. Er werden vele eendjes gevangen en samen met de grabbelton was het een echte hit in de Dorpsstraat. Ook de after party was een feest! Op de camping in Zeeland geweest, met m’n zus naar Plien en Bianca, naar de Japanner in het dorp, ect ect ect. Het was super leuk en super druk. En op 5 mei ging ik dan ook moe maar voldaan het vliegtuig weer in naar mijn man en ons nieuwe huis.

Phuket

Phuket is prachtig maar erg warm. Ik ben hier nu 4 dagen en mijn voeten zijn nog steeds opgezet van de warmte. Eduardo heeft een geweldig huis voor ons gevonden en we kwamen in een gespreid bedje aan. We hebben ook al heel wat nieuwe contacten en langzaam-aan leer ik de mensen kennen. Ik sta ook echt te popelen om te mogen beginnen, maar het zal eerst een tijd van aanpassen en wennen en onderzoeken worden. De verschillende maffia’s hier in Phuket lijken groter te zijn dan verwacht, dus we doen rustig aan. Morgen is de eerste dag school voor de meisjes. Ze hebben er veel zin in. Ik ook, want morgen hoop ik weer een beetje routine in de dag te krijgen.

Dankbaar!

Nogmaals wil ik iedereen bedanken die heeft bijgedragen aan de geweldig leuke tijd in Nederland. Helaas was het te kort om iedereen te zien en had ik graag nog meer koffie en wijntjes willen drinken met iedereen, maar de klok tikt gewoon door en als moeder kon ik ook niet gaan en staan waar ik wilde.

Wil je me tóch graag zien, kom dan gezellig langs in Thailand en we drinken een bakkie samen 😉

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *