September 2014

We mogen nog even blijven !!!
Het is gelukt , we hebben via een andere weg een werkvergunning voor Eduardo kunnen regelen en dat betekend dat we in ieder geval nog 3 maanden hebben maar met 80 % zekerheid dat deze verlengd zal worden voor een jaar.
Vandaag is Eduardo begonnen met de eerste voetbal training op een lokale basisschool.
Hij heeft 2 groepen van 10-13 jaar elke woensdag en vrijdag middag. Hij is erg enthousiast en blij met deze mogelijkheid.

Ook ligt er een plan klaar om in een locale bar bij ons hier in de straat te gaan evangeliseren en contact te maken met de meisjes die er werken . Vooral in het weekend zijn er 6-7 meisjes te vinden die onder de 18 zijn , zelfs rond de 15 jaar . Nu zal Eduardo morgen samen met een collega als “klant” daar wat gaan drinken en contact leggen met de eigenaar om te kijken of ze daar met een muziek band zo 1 keer in de 2 weken mogen komen spelen ….gratis.
Dit zal een deur openen om contact te maken met de meisjes , engelse les aan te bieden maar bovenal om ze de mogelijkheid te geven om uit dit werk te stappen.
Wilt u voor dit project bidden . Het is altijd erg spannend om deze wereld van prostitutie en kinderhandel te stappen.

Voor mij , Tinka, zijn de plannen dat ik me beschikbaar heb gesteld om Thaise staff te gaan trainen voor de counseling positie. Helaas is mijn werkvergunning weer afgewezen en kan ik een boete krijgen en per direct het land worden uitgezet mocht ik me bij Destiny Rescue op het terrein laten zien. Nogmaals totaal niet leuk en de meisjes hebben het zo hard nodig maar het is nu uit onze handen . Dus ik ga me nu storten op training en begeleiding zodat de meiden zo snel mogelijk getrainde mensen om zich heen hebben die hun kunnen helpen.

Het heeft me wel meer vrije tijd gegeven en ik kan zeggen dat ik daar ook wel van geniet. Het was weer een spannende tijd de afgelopen 2 maanden en nu is er rust en kan ik me op Noemi en Hannah stortten . Ik geniet van het moeder zijn en vrouw zijn voor man . We hebben genoeg projecten lopen dus een beetje stabiliteit in ons eigen huishouden is nu erg fijn .

Even een leuk weetje :
De namen van de kindjes bij Noemi en Hannah in de klas zijn :
Shampoo , I phone ,, Momo , Mana , Phoephoe , Toekta , Kroeboe , Sprite

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *